Personal Training

Blacked out image of Alexi behind a barbell
Prijzen zijn incl BTW

Visie

De focus in mijn lessen ligt op het leren appreciëren van jouw lichaam en ontdekken wat het kan op vlak van kracht- en spieropbouw.

Ik werk niet standaard met uiterlijke ‘vooruitgang’. Tenzij dit een expliciet doel is, ga ik je ook nooit vragen naar je gewicht.

Met andere woorden – je motivator om aan krachtsport te doen moet niet zijn om wereldrecords te breken of een kleerkast van een lijf te bouwen. Ook wie zich sterker wilt voelen in het dagelijks leven (fysiek en mentaal), wie hun houding wilt fixen of zelfvertrouwen wilt boosten – krachtsport is er voor iedereen!

Duurzame vooruitgang wordt gemeten aan de hand van hoe je je voelt, hoe je relatie met je lichaam verandert, welke gewichten je kan bewegen en je zelfzekerheid bij het uitoefenen van een sport.

Image description: Jana is pulling a massive 120kg deadlift with a big smile on her face

Inhoud

De effectieve lessen -onafhankelijk van de formule die je kiest- duren 75min en zijn opgebouwd rond jouw achtergrond, eventuele blessures of klachten en je trainingsdoelen. Veel mensen kiezen voor een formule waarbij ze 1x of 2x per week komen trainen bij mij maar thuis of in de fitness daarnaast ook willen trainen. Om dit goed op mekaar af te stemmen en je vooruitgang te optimaliseren voorzie ik een excelsheet dat dienst doet als een levend documentje waarin jij en ik samen je lessen noteren, je vooruitgang bijhouden en ik je iedere week aanpassingen geef voor je thuisprogramma. Dit is hetzelfde document dat gebruikt wordt voor de online coaching.

De eerste lessen zullen voornamelijk gefocust zijn op techniek en vorm. Dan gaat het over begrip bijbrengen over welke spieren geactiveerd worden bij welke oefeningen en hoe je kan werken aan een mind-muscle connection.

Eens de techniek goed zit zullen we starten met het effectieve kracht- en/of spieropbouw programma, afhankelijk van wat jij gekozen hebt. Spreekt voor zich dat deze aanpak beter past binnen een formule van 6 maanden als een van 10 weken, maar ook met 10 weken en/of online kunnen we al veel bereiken!

Het einddoel van mijn lessenreeks is om je voldoende kennis bij te brengen zodat je zonder PT zelfstandig verder kan.

De focus van de lessen kies je zelf en is afhankelijk van jouw persoonlijke doelen. Enkele voorbeelden:

  • betere techniek/begrip
  • een sterkere core
  • meer spiermassa,
  • betere coördinatie,
  • meer kracht in het bovenlichaam,
  • een betere houding,
  • een powerlifting programma met de drie lifts
  • een specifiek bench programma
  • een specifiek squat programma
  • een specifiek deadlift programma
Image description: Carlien flexing a dumbbell looking like a badass

Formules

Flexible (FLEXI)

Kickstarting PT! Dit is een 10-beurtenkaart waarmee je kan komen trainen wanneer voor jou het beste past. De Flexi-optie is ideaal voor mensen die (opnieuw) willen beginnen sporten maar niet zeker zijn of ze zich al meteen voor 6 maanden willen engageren. Ook voor mensen met een zeer drukke en variabele agenda kan het fijn zijn om elke week een nieuw moment te kunnen kiezen.

Eenmalige prijs flexi tienbeurtenkaart
€700

Dedicated

Het Dedicated programma is een abonnement van 6 maanden met alles erop en eraan. Je krijgt een wekelijks trainingsmoment, een thuis- of fitnessprogramma waar jij je trainingen in bijhoudt dat ik iedere week update, en permanente begeleiding via mail, zoom, IM. De inhoud van het Dedicated programma is afhankelijk van wat jij wilt bereiken en zal er dus van persoon tot persoon anders uitzien. Bij aanvang van het programma zullen realistische doelen worden opgesteld maar die kunen doorheen het programma altijd worden aangepast. De meest voorkomende programma’s zijn Het Algemene Krachtopbouwprogramma en het Powerlifting Programma.

Maandelijks bedrag €300

Dedicated PRO

Idem als het Dedicated programma, maar je komt 2 of zelfs 3x per week bij mij trainen.

Maandelijks bedrag €550

Independent (INDY)

In het Indy programma train je in principe altijd zelfstandig via een gepersonaliseerd trainingsprogramma maar kan je daarnaast altijd aan gereduceerd tarief een One-on-One sessie boeken bij mij.

Hoeveel dagen per week je programma beslaat hangt volledig af van jouw noden en wensen. Dit kan doorheen de coaching veranderen. We werken samen in een excelsheet aan je programma. Ik stel het op en jij noteert hoe de oefeningen voelden, hoeveel gewicht je effectief kon doen, etc. Op basis van je notities doe ik wekelijks aanpassingen.

Je betaalt standaard €80 / maand (incl BTW) voor het programma en de wekelijkse opvolging via de spreadsheet, mail, IM, zoom en video-analyses van je oefeningen.

De PT sessies die je tijdens je Indy programma inboekt krijg je aan €65/training (incl BTW).

Deze formule is geschikt voor mensen die al een tijd bij mij training gevolgd hebben en zelfstandig verder willen gaan. Voor mensen die ik niet ken vraag ik dat ze een introductieles volgen vooraleer we van start gaan met het programma. Dit doe ik omdat ik 100% zekerheid moet hebben dat de oefeningen die ik meegeef correct uitgevoerd worden.

Maandelijks bedrag €80
Image description: illustration of a calendar.

Introductieles

Een introductieles krachttraining duurt 90-120 minuten. In deze les doe ik een screening en geef ik je een voorsmaakje van krachttraining. Ook kom je te weten wat ik precies bedoel met ‘lichaamsbewustzijn’. We doen enkele typische krachtoefeningen en bekijken wat voor jou realistische doelen kunnen zijn. Ik zal je op voorhand vragen naar eventuele blessures of vroegere sportervaringen zodat ik de les alvast zo goed mogelijk kan personaliseren.

De prijs voor zo’n introductieles is €90. Indien je na de initiatie beslist lessen te volgen krijg je een korting op de formule die je kiest. Op die manier kan je €15 recupereren van de introductieles.

Eenmalig bedrag €90
Image Description: blue plate

%d bloggers liken dit: